Автоматична Чернова

Уважаеми родители,

Искаме да Ви уведомим, че електронната система за хранене на Община Бургас http://www.e-stol.com/вече е официално пусната в ОУ“Св.Климент Охридски“, гр.Бургас.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ?

Можете да разгледате системата на адрес http://www.e-stol.com/, както и да се регистрирате тук. След успешна регистрация, ще трябва да добавите поне едно дете към профила си, за да може да правите поръчки.

СРОКОВЕ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОРЪЧКИ И СТОРНИРАНЕ

Можете да заплащате или сторнирате храна на детето си минимум 24 часа преди самото хранене. Например: ако поръчвате обяд за Сряда, то крайният срок за това е в 12:00 във Вторник. В този срок трябва не само да сте създали поръчката си, а и да сте я заплатили ( трябва да се съобразите с работното време на касата на стола ако ще плащате там ). Ако изпуснете този срок, можете да дадете пари в брой на детето си и то да поръча на място в стола, а вие да направите електронна поръчка за следващите дни. При сторниране на заплатен ден, парите се добавят към салдото на детето Ви и ще бъдат автоматично приспаднати при следваща поръчка.

ПРЕДИМСТВА И УДОБСТВА НА СИСТЕМАТА

Удобно за родителите – можете да поръчате онлайн и да заплащате по един от трите начина: с дебитна и кредитна карта; на една от над 45-те каси на Изипей в гр.Бургас; на място в стола. Контрол над храните – винаги знаете с какво са хранят децата Ви Професионален хранителен технолог се грижи за предлаганите ястия и доброто им балансиране

Уважаеми Родители,

Искаме да ви уведомим, че поръчките за обяд от училищния стол се правят чрез системата www.e-stol.com. За да използвате системата ви е необходимо само устройство с интернет, като можете да използвате както компютър, така и телефон или таблет. През учебната 2023/2024 година системата ще бъде отворена за поръчки от 12.09.2023, след като вече са актуализирани списъците с учениците.

1. Как да създадете профил в системата?

Можете да го направите от меню Регистрация или на адрес www.e-stol.com/register

Необходимо е да добавите поне 1 дете към профила си, за което да поръчвате храна

2. Как да поръчате?

След Вход в профила си, използвайте меню Поръчка За всеки обяд ще се предлагат 6 различни ястия (3 предястия, 2 основни и 1 десерт)

Можете да използвате 2 варианта за поръчка – „Поръчка на пълно дневно меню“ или „Свободна консумация“

Ако поръчвате Дневни менюта, просто маркирайте с отметка дните за които искате обяд

Ако желаете Свободна консумация, можете за всеки един ден да изберете произволна комбинация от предлаганите ястия за деня

3. Как да заплатите?

След като сте създали поръчка за желаните от вас дни, остава само да я заплатите

Можете да изберете да платите или онлайн чрез дебитна/кредитна карта, или в брой на удобна за вас каса на Изипей

4. Други Освен поръчки, чрез системата можете още да сторнирате вече заплатени дни (в регламентирания в системата срок).

Сумата от сторнираните дни се добавя към салдото на детето ви и ще бъде автоматично приспадната от следващата поръчка

Също така имате възможност да видите пълна история на плащанията и поръчките за изминали дни

Детето ви няма нужда да носи нищо, в училищния стол ще го очаква заплатения обяд

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас чрез Формата за контакт в сайта или на имейл stol-burgas@abv.bg

Поздрави,

Екипът на e-stol.com stol-burgas@abv.bg